Over ons 2020-08-14T08:45:35+00:00

Over ons

Wij zijn Angela Eleveld en Wendy Beerta, twee zussen uit Leidschendam-Voorburg. In 2004 begonnen we ons bedrijf Silk at Home. Met een enorme collectie zijdestoffen en grote voorbeeldgordijnen bezochten we onze klanten thuis. Elke keer creëerden we precies de goede sfeer doordat we ter plekke de lichtinval goed konden beoordelen en de juiste kleur konden uitzoeken bij de meubels, de muren en de vloer. Iedereen was enthousiast over onze werkwijze en zo kregen we steeds meer opdrachten.

Al snel breidden we het assortiment uit met rolgordijnen, jaloezieën en plissés, die je ook veel beter thuis kunt uitzoeken omdat de soort en kleur heel bepalend is voor de uiteindelijke sfeer.

Maar de belangrijkste uitbreiding werd de toevoeging van linnen en inbetween stoffen, óók prachtige stoffen met een mooie natuurlijke weving. In honderden kleurnuances.

Inmiddels hebben we een hele uitgekiende collectie linnen- en zijdestoffen met vooral stoffen die wasbaar zijn, niet krimpen en niet verkleuren. Hiermee creëren we jarenlang woonplezier. We hebben inmiddels al veel huizen mogen “aankleden”, van exclusieve grote villa’s tot knusse appartementen.

Als specialist in het creëren van een geweldige sfeer met gordijnen van Linnen, In-between en Zijde, hebben we besloten onze naam te veranderen in LIZ gordijnen.