Zakelijk 2020-08-14T08:45:35+00:00

Zakelijk

 

Verhuur

Regelmatig verzorgt LIZ gordijnen de raambekleding voor appartementen en huizen voor de verhuur. We weten precies welke stoffen en soorten raambekleding erg gewild zijn en passen bij een bepaald type woning. We letten hierbij extra op gebruiksgemak, kleurstelling en sterkte van de materialen en hebben voor elk budget verrassende opties.

 

Expats

Voor expats die in korte tijd het hele huis moeten aankleden, is LIZ gordijnen een ideale oplossing. We spreken Engels, Duits en Frans en in één bezoek aan het nieuwe huis komen we tot een totaal raambekledingsplan dat over het algemeen binnen 3 weken uitgevoerd kan worden. We sturen hiervoor Engelstalige offertes toe.

Ook installeren we regelmatig de raambekleding in woningen waarbij de nieuwe bewoner nog in het buitenland verblijft. In samenspraak met de makelaar worden offertes en stoffen toegestuurd en gekozen. Wij zorgen er dan voor dat alle raambekleding hangt voor de aankomst van de nieuwe bewoner.

 

Kantoren, horeca, zorginstellingen.

LIZ gordijnen verzorgt de raambekleding in kantoren, hotels, restaurants, verzorgingstehuizen etcetera. In zakelijke omgevingen zijn brandvertragende gordijnstoffen vaak wettelijk verplicht.

 

We hebben een grote collectie brandvertragende gordijnstoffen van verschillende leveranciers in alle prijsklassen. De vezels van de gordijnstoffen zijn definitief brandvertragend gemaakt zodat de gordijnen ook na wassingen deze eigenschappen niet verliezen.

 

Hiermee hebben we al vele kamers in verzorgingshuizen aangekleed. Op basis van de gebruikte materialen stellen we een collectie samen die varieert in kleuren en budgetmogelijkheden en helpen we iedere bewoner een keuze te maken die helemaal past. Onze kracht is de individuele benadering en het maatwerk waardoor een groot project toch persoonlijk blijft.